25. nov 2018 14:00

Biermannsgården

Maridalsveien 78, 0458 Oslo

22 35 10 20

Velkommen til “Eg er ein frosk”, en morsom og kanskje litt surrealistisk konsertopplevelse for hele familien. NyNorsk Messingkvintett spiller kvekkende froskerytmer mens kontratenor Sean Bell synger varmt og inderlig om det å være en frosk. Historien fortelles ved at musikerne henger opp figurer av filt på en en tavle som barna får være med å flytte rundt på, slik at det hele tiden oppstår nye og absurde fortellinger.

Med utgangspunkt i Kurt Johannessens barnebok “Eg er ein frosk” har Kristin Bolstad skrevet en musikalsk fortelling for messingkvintett, kontratenor og figurteater.
Tekstene til Johannessen tar opp store og eksistensielle temaer. De er fine å formidle til barn, siden barn ofte har lett for å følge den fantasirike og drømmende måten tekstene endrer form på.

Forestillingen passer for hele familien og anbefales for barn helt ned i 2-årsalderen.

Pris: kr 50. Billetter ved inngangen (vipps/kontant)

Medvirkende: NyNorsk Messingkvintett og Sean Bell, kontratenor
Musikk: Kristin Bolstad
Tekst: Kurt Johannessen
Regi: Tormod Fuglestad
Figurteater: Ingrunn Myrland

NyNorsk Messingkvintett består av Brynjar Kolbergsrud, Jørgen Arnesen, Daniel Kjellesvik, Ingebjørg Bruket og Berger Iver Færder. Ensemblet satser på nynorsk musikk og sjangeroverskridende prosjekter, og har siden debuten i 2016 urfremført hele 12 verk av komponister som Erlend Skomsvoll, Ørjan Matre og Nils Henrik Asheim.