Starter om 8 dager, 1 time

30. aug 2019

Klimabrølet 30.08.19

Klimabrølet samler oss i én kraftfull markering, på tvers av partipolitiske tilhørigheter og øvrige samfunnslag. Vi tror det er avgjørende at vi samler oss om å løse klimasaken, og at vi henter frem det beste i oss selv og ser det beste i hverandre, i møte med vår tids viktigste og vanskeligste utfordring.

Markeringen blir i Oslo, og mange, mange flere i andre byer.

Foreningen Klimabrølet har som oppgave å tilrettelegge for at vi får samlet oss i en kraftfull markering, med et felles mål om å gi våre politikere mot til å nå 1.5-gradersmålet. Vi oppfordrer alle som er enige i vårt mål til å sette sitt preg på, og ta eierskap til, denne dagen.

Du kan delta som enkeltperson, eller med bedriften, organisasjonen, foreningen, partiet ditt, også videre. Desto flere, desto større, desto bedre!

Selve markeringen finner sted ettermiddagen 30. august 2019, i Oslo og i flere andre byer. Detaljer vedrørende tidspunkt og innhold i markeringene er under planlegging, og mer informasjon finner du under fanen “Markeringen”.

Sammen, fremover. Eller sammover, som vi sier i Klimabrølet.
www.klimabrolet.no

Du skaper Klimabrølet!

Hold av 30.08.19. Livet er travelt, det er så lett å glemme det viktige store perspektivet. Vær smartere enn hverdagen – marker Klimabrølet i din kalender nå.

Still opp – Når vi står samlet i et historisk antall med et felles mål – rett før kommunevalget – har vi stor påvirkningskraft. Din deltagelse er avgjørende.

Inviter andre til å delta. Den viktigste faktoren for om vi engasjerer oss i klimasaken, er om naboen, vennen, eller kollegaen gjør det. Vi lytter til mennesker vi stoler på. Din invitasjon er viktig.

Spre ordet og vis din støtte – Snakk om Klimabrølet på bussen, i butikken, i lunsjen. Følg Klimabrølet på facebook og insta. #klimabrølet

#etteross støtter Klimabrølet gjennom en fantastisk låtkonkurranse: send inn din klimalåt for mulighet til å vinne en fantastisk premie, inkludert muligheten til å spille foran 100.000 mennesker på Klimabrølet 30.august. I juryen sitter SIGRID, Lars Vaular, Halvdan Sivertsen, Mari Boine med fler fantastiske musikere.